Asukasluku lisääntyi yhdellä viime perjantaina, kun käytiin poimimassa ranskalainen tyttö "Brünnhilde" kyytiin läheisen pikkukylän ainoalta bussipysäkiltä. Mukava saada tyttöseuraa :) Toisaalta samana päivänä talosta ulos suuntasi Carl, joka lähti viikonlopuksi rannikolle tapaamaan kavereitaan. Miehen piti tulla takaisin sunnuntaina iltapäivällä, tänään tiistaina (!) jätti puhelinvastaajaan viestin, että meneekin vähän pidempään, ei osaa sanoa koska palaa... Aika hassua toimintaa, näin suomalaisen näkökulmasta. Jos oletetaan että on töissä täällä. Saapa nähdä näkyykö koko tyyppiä enää ollenkaan!

No joka tapauksessa, viime päivät olen viettänyt perehdyttäen Brünnhildeä tallihommiin ja opettanut käytännössä kaikki ne työt mitä itse olen hoitanut tähän saakka. Toisinaan vähän haasteellista, koska hän ei puhu englantia kovinkaan hyvin ja usein täytyy keksiä tapoja selittää asia helpommin/ yksinkertaisemmin ja myös varmistaa että tuli ymmärretyksi esim. mitä tulee hevosten ruokintaan & lääkitykseen. Aksentti on myös aika vahva ja Peterillä on selvästi vaikeuksia (sen lisäksi ettei se kuule mitään..) ymmärtää Ranskalaisen puhetta. Usein joudunkin tulkkaamaan näiden kahden välillä puolin ja toisin. Todella mukava tyttö kuitenkin ja ahkera myös, hevostausta ei ole hänellä kamalan vahva, mistä syystä joutuu jonkin verran miettimään mitä voi antaa tehdä itsenäisesti ja millä hevosella lähteä mukaan maastoon ylipäätään.

IMG_1496-normal.jpg

Tänään tehtiin pieni roadtrip ympäriinsä, alueelle missä ei oltu vielä käyty, lähinnä kiemurtelevia teitä ylös ja alas vuorenrinnettä, pieniä kyliä ja hienoja maisemia. Ensi viikon torstaille on aikataulutettu visiitti Ghost Towniin ja huomisesta alkaen pääsen toivottavasti pienelle lomalle ja pois farmilta muutamaksi päiväksi. Eräs täkäläinen kaveri (vuosien takaa) tulee poimimaan kyytiin täältä ja ajetaan San Franciscoon pariksi-kolmeksi yöksi. Majapaikat sun muut on vielä täysin auki, koska kaikki riippuu nyt Malloryn huomisesta työhaastattelusta & sen aikataulusta ja seurauksista. Että päästäänkö lähtemään jo huomenna vai vasta torstaina ja palataanko milloin.. Katsotaan.

IMG_2034-normal.jpg

Nyt tultiin itseasiassa juuri naapuritilalta illalliselta, siellä asuu Peterin hyvä ystävä Borris. Borris on miljonääri, joka on varttunut hienoissa salongeissa ja satojen henkien illalliskutsuilla, perinyt kaikki rahansa ja ylpeä siitä ettei ole eläessään tehnyt päivääkään töitä. Mutta Borris on aivan sairaan hauska tyyppi. Asuu yksin lihavan labradorinsa kanssa ja viettää päivät poltellen sikaria ja nauttien koktaileja & ratsastellen. Kaikki illalliset Borrisin luona alkavat aina drinkillä (vähintään yhdellä), joka on hyvin simppelisti jäitä + vodkaa tai gin & tonic ilman sitä tonicia... Ruuan kanssa juodaan viiniä, mieluiten useampi pullo. Ruoka on hyvää ja sitä on aina riittävästi. Ja Barack Obama on saatanasta, jos tähän aiheeseen päästään (useimmiten), niin loppua ei näy. Mutta ilta on aina aivan mielettömän hauska... ja kotiin lähdetään aina humalassa. Borris on ehdottomasti viihdyttäjä. Hyvin mielenkiintoinen hahmo, tietää paljon, on matkustellut vielä enemmän ja tuntuu tuntevan kaikki.

Nyt meikäläinen valmistautuu henkisesti ja fyysisesti toivottavasti huomispäivänä poistumaan farmilta hetkeksi, mikä on enemmän kuin mukava ajatus neljän viikon vapaapäivättömän työnteon jälkeen. Palataan siis ehkä miniloma-kuvien merkeissä! :)

IMG_1498.JPG_1-normal.jpg