Ainiin, jos joku ihmettelee että mitä täällä vielä teen, vaikka blogin otsikon mukaan harjoittelu on jo ohi, niin virallinen 8 viikkoa farmilla tuli täyteen jo jokunen hetki sitten, mutta ajattelin viettää täällä vielä muutaman päivän. 24. päivä lennän New Yorkiin lomailemaan viimeiseksi vajaaksi viikoksi, ennen kuin palaan kotiin. Sama meno jatkuu siis vielä hetken, ja varmaan jokunen kirjoitus löytää tiensä tänne blogiinkin ennen kuin oikeasti lähden, vaikka harjoitteluraporttia ei enää tarvitsekaan rakentaa.:) 

Käytiin pari viikkoa sitten Lake Tahoella, joka on turistien suosima kohde Californian ja Nevadan rajalla, tunnettu kirkkaasta vedestään ja ympäröivästä vuorimaisemastaan. Ja olihan se hieno paikka. Järven ympärille on kohonnut myös useampi pieni kylä, joissa ei kuitenkaan vierailtu. Menomatkalla pysähdyttiin aamupalalle Truckeen, joka on ratakiskojen varteen kultaryntäyksen aikoihin rakennettu aivan ihana, pieni ja vanhanaikainen (maalaisromanttinen!!!) kaupunki. Mun mielestä Truckee itsessään peittoaa Lake Tahoen mennen tullen, sori vaan jenkit, ja jos johonkin täällä päin pitäisi muuttaa niin ehdottomasti sinne. Truckeessa ei voi asua kuin onnellisia ihmisiä :D Harmi kun ei satu olemaan yhtään kuvaa sieltä, ihastuisitte varmasti! Tässä kuitenkin jokunen kuva Lake Tahoelta.

IMG_0510-normal.jpg

IMG_0504-normal.jpg

IMG_0505-normal.jpg

IMG_0512-normal.jpg

IMG_1553-normal.jpg

IMG_0519-normal.jpg

IMG_0503.JPG_1-normal.jpg

IMG_0518-normal.jpg

IMG_1555-normal.jpg

IMG_0520-normal.jpg

IMG_0522-normal.jpg

IMG_0534-normal.jpg

IMG_1550-normal.jpg

IMG_1569-normal.jpg

IMG_1574-normal.jpg

Tämäkin nyt oli aika kuvapainotteinen postaus, mutta kun ei täällä oikein tapahdu mitään uutta tai erilaista, mistä jaksaisin kertoa.. Ainiin PAITSI, että havaitsin osaavani riidellä hyvin vakuuttavasti myös englanniksi, pariinkin otteeseen, oli vähän kireä ilmapiiri täällä tuossa jokunen hetki sitten.. Ja koska valitettavasti en osaa niellä asioita ja leikkiä hiljaa mukana jos koen että joku tarpeeksi ärsyttää tai ei pelaa reilua peliä (ehkä myös pieni feministi sisälläni nostaa päätään vähän turhan helposti toisinaan, hei vaan...), vaan annan sitten kuulua kerralla ja kunnolla, että mitä mieltä MINÄ olen (niimpä, ihan kuin sillä olisi täällä jotain väliä :DD).. Ehdin jo hankkia itselleni hätämajoituksenkin yhden tallilaisen luota siltä varalta, että lennän okeasti pihalle, mutta se ei onneksi tullut lopulta tarpeeseen. Nyt on valtakunnassa taas kaikki hyvin. Mutta voisi ehkä opetella pitämään päänsä kiinni ja mielipiteensä omana tietonaan joskus...? As if... xD

Finnish bitch -attitude taitaa olla jo kaikille tämän ympäristön ihmisille aika tuttu käsite, mutta hassua kyllä, olen silti hyvin pidetty hahmo täällä :D Lähinnä se onkin Peter, joka joutuu kestämään, kaikille muille se taitaa olla lähinnä live-komiikkaa seurata meidän työntekoa yhdessä ja erityisesti vuorovaikutusta. Hah.

Nojaa, tällaista tällä kertaa, ainakin yhden postauksen aion vielä saada aikaan, koska täytyyhän teidän nähdä vähän lisää kuvia poneista!!! :D

Ciao!